Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvojici chlapců z diagnostického ústavu policie našla. Po jednom stále pátrá

, aktualizováno 20. září 2020, 16:37

Jihočeští kriminalisté pátrají po chlapci, který včera večer spolu se dvěma dalšími utekl z diagnostického ústavu v Šindlových Dvorech. Dva chlapce se podařilo vypátrat, jednoho se stále najít nepodařilo. Policie žádá každého, kdo by měl o jeho pohybu nějaké informace, aby se ozval na policejní linku 158.

Pohřešovaným chlapcem je Adam Štádler. Je zhruba 173 centimetrů vysoký, střední postavy. Má šedomodré oči, po stranách vyholené vlasy, které má nahoře vlnité. Na sobě měl mít černé tepláky, bílou mikinu, černé tenisky a na hlavě měl šedou kšiltovku.

„Chlapec neužívá žádné léky a není v ohrožení života. Pohybovat by se mohl v Českých Budějovicích," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Ostatní dva policie vypátrala odpoledne.


AKTUALIZACE:

Policii se podařilo vypátrat všechny tři chlapce, kteří utekli z diagnostického ústavu v Šindlových Dvorech. Všichni tři podle policejního mluvčího Jiřího Matznera odjeli do Rožmitálu na Šumavě, kde se schovali na staré faře. „Dvou chlapců si v sobotu odpoledne všimla policejní hlídka v ulicích města. Protože nereagovali na žádné výzvy, začala honička jako z filmu. Honza přeskakoval ploty, kutálel se ze stráně a mizel přes pole. David po chvilce honičku vzdal. Na Honzu si pak policisté počkali před farou, kam se vrátil,“ uvedl mluvčí.

Poslední hledaný se ještě ten den ve večerních hodinách vrátil sám do domova.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie, Adam Štádler, David Kříž, Jan Hospodářský, České Budějovice, Rožmitál na Šumavě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojici chlapců z diagnostického ústavu policie našla. Po jednom stále pátrá  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.