Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloděj na elektrokoloběžce okradl ženu čekající na autobus. Policie ho dopadla během pár minut

Štěstí v neštěstí měla v pondělí nad ránem žena, kterou na zastávce MHD v ulici Husova v Českých Budějovicích okradl zloděj na elektrokoloběžce. K jeho smůle kolem projížděla hlídka policie, která od okradené dostala popis zloděje. Ten během pár minut skončil v rukou policistů.

Ke krádeži došlo dnes kolem druhé hodiny ranní. „Žena si při čekání na autobus uložila mobilní telefon do kapsy u bundy. O pár vteřin později k ní přijel muž na elektrokoloběžce a telefon jí z kapsy vzal a odjel. Žena uviděla projíždět policejní hlídku, na kterou začala mávat, čehož si policisté všimli a přijeli k ní. Celý sled událostí policistům popsala a sdělila hlídce popis možného zloděje,“ popsala mluvčí policie Lenka Krausová.

Policisté po pár minutách v Krajinské ulici zahlédli muže, který odpovídal popisu pachatele, a z kapsy mu koukal odcizený telefon. „Podezřelý na výzvu policistů mobilní telefon hlídce ukázal a bylo evidentní, že jsou na správné stopě. Poškozená si telefon následně převzala, odemkla a zkontrolovala. Podezřelý pětatřicetiletý muž putoval na obvodní oddělení policie Čtyři Dvory, kde s ním byly provedeny další nezbytné úkony,“ dodala Krausová.

Test na drogy navíc ukázal, že je muž pod vlivem drog. Případem se zabývají policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Heřman

Štítky České Budějovice, krádež, koloběžka, telefon, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj na elektrokoloběžce okradl ženu čekající na autobus. Policie ho dopadla během pár minut  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.