Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zpátky na vítěznou vlnu, Motor doma porazil Litoměřice

V 54. kole Chance ligy budějovický Motor porazil ve speciálním retro utkání Stadion Litoměřic 3:1, když vítěznou branku vstřelil už v první třetině. Hrdinou zápasu se stal David Gilbert, který vsítil dva góly a neměl daleko ani k hattricku.

Raketový vstup do utkání měl domácí Motor, který si po necelých šesti minutách zajistil dvoubrankový náskok. Skóre otevřel Kanaďan David Gilbert, když si našel kotouč u levé tyčky a zametl ho za dezorientovaného Škorpíka. Za minutu a sedm vteřin se trefil i obránce Jakub Suchánek, když jeho pokus od modré čáry tečoval do vlastní sítě jeden z bránících hráčů. Do konce třetiny se ale hostům podařilo vrátit do hry, když rychlou akci přesně zakončil Karel Klikorka.

Ve druhých dvaceti minutách hry se výkon Stadionu výrazně zlepšil a svěřenci Davida Bruka začali dělat domácím čím dál větší problémy. Nepříjemné chvilky přinesla domácím druhá přesilovka soupeře v zápase, ale Klouček vždy dobře zasáhl. Vyznamenal se i proti šikovné teči Matěje Berana, takže stav utkání se ve druhé třetině nezměnil.

Poslední třetina začala opatrně a na šance si fanoušci museli počkat. Střelou do boční síťky vyděsil domácí Markus Korkiakoski, ještě blíže měl ke skórování na druhé straně Ondřej Kachyňa, který nastřeli horní tyčku. Klíčovou třetí branku přidal v 52. minutě David Gilbert a definitivně tak pojistil svému týmu zisk tří bodů.

Vzpomínkový retro duel ovládli hokejisté Motoru

Úterý, 25. února 2020, 23:15

Vzpomínkový retro duel ovládli hokejisté Motoru
Vzpomínkový retro duel ovládli hokejisté Motoru

ČEZ Motor Č. Budějovice – HC Stadion Litoměřice 3:1 (2:1, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Gilbert (J. Veselý, M. Novák), 6. Suchánek, 52. Gilbert (Raška I) – 18. Klikorka (Korkiakoski, M. Beran). Rozhodčí: Doležal, Barek – Polonyi, Bohunek. Vyloučení: 6:3  Využití: 1:0. Diváci: 5 712 Střely na branku: 29:33. Zblokované střely: 11:12. Vhazování: 53%:47%. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1.

Motor: Klouček – Pýcha, Kachyňa, Vydarený, Svach, Lytvynov, Suchánek – Christov, Venkrbec, Beránek – M. Novák, Gilbert, J. Veselý – Babka, Prokeš, Raška I – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Michnáč.

Litoměřice: Škorpík – Klejna, Marcel, Klikorka, Jebavý, Strejček, Gaspar, Kukla – D. Voženílek, Korkiakoski, M. Beran – Jindra, Jícha, M. Kadlec – Kropáček, D. Sklenář, Kangas – Štohanzl, Morong, Čermák.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky Motor, hokej, zápas, Litoměřice, Madeta Motor České Budějovice, David Gilbert, 1. česká hokejová liga, Jakub Suchánek, Karel Klikorka, Matěj Beran, Markus Korkiakoski, HC Stadion Litoměřice, Raška, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpátky na vítěznou vlnu, Motor doma porazil Litoměřice  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.