Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Planá u Budějc chystá předvánoční bazar

Planá u Českých Budějovic chystá pro veřejnost předvánoční bazar oblečení. Ten bude probíhat již tuto neděli od desáté hodiny dopolední do patnácti hodin odpoledne. Pro návštěvníky bude přichystáno drobné občerstvení, punč a něco sladkého k zakousnutí.

Planá u Českých Budějovic v poslední době ožívá. Po křestu kalendáře fotbalistů a hasiček připravili obyvatelé této malebné obce předvánoční bazárek. 

 

FOTO: V Plané pokřtili charitativní kalendář hasiček a fotbalistů

Včerejší odpoledne patřilo v Plané u Českých Budějovic charitě. Přesněji řečeno charitativnímu projektu, který ve spolupráci s hasičkami a fotbalisty zmíněné obce připravil fotograf Ivo Hajn. Projekt má za cíl pomocí výtěžku z prodeje pomoct dětem...

Akci pořádají plánské ženy, které daly dohromady pro předvánoční bazárek různé druhy zboží. Dominovat bude oblečení pro dospělé a děti. Návštěvníci se mohou těšit na levnější neznačkové kousky, ale též minimálně nošené značkové oblečení, které může udělat radost někomu jinému než jeho původnímu majiteli.

Kromě oblečení mohou návštěvníci zakoupit boty, kabelky a šperky. V předvánočním bazaru bude možné nalézt také dětské postýlky, kočárky a hračky.

„Budeme rády, když do Plané zavítají nejen Plaňáci, ale také lidé z nejbližšího okolí. Předvánoční bazárek proběhne v našem rekonstruovaném multifunkčním domě u obecního úřadu. S plánskými ženami se pokusíme vytvořit vánoční atmosféru a věříme, že si návštěvníci náš bazárek užijí,“ říká za plánské ženy Lucie Pintér.

Závěrem shrnujeme, že akce startuje již tuto neděli 24. listopadu, v deset hodin dopoledne.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Planá, Vánoce, bazar, České Budějovice, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Planá u Budějc chystá předvánoční bazar  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.