Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Lenny startuje Heartbreak Tour. Největší hity a novou desku představí i v Budějcích

Loni v září vydala Lenny svou dosud nejrockovější desku Heartbreak Culture, ze které bodují hity jako live. laugh. cry, Plastic Flowers nebo Friends For Life. V listopadu pak Lenny představila svým fanouškům nejnovější album živě v O2 Universu a oznámila klubové turné Heartbreak Tour napříč republikou. V rámci toho se zastaví i v Českých Budějovicích. Na koncert můžete vyhrát v stupenky.

Heartbreak tour startuje již tento čtvrtek 30. března v Brně, o den později se Lenny představí v Českých Budějovicích. Do Vratislavic přijede zpěvačka s kapelou 6. dubna, 7. dubnazahraje v Pardubicích, 13. dubna se představí plzeňským příznivcům a celou Heartbreak Tour zakončí 20. dubna v Ostravě.  

Než samotná událost je dneska vzácný nápad. Letošní rok je pro mě o přehodnocování, říká zpěvačka Lenny

Zpěvačka Lenny patří už dlouhou dobu mezi výrazné tváře české hudební scény. Její nezaměnitelný hlas uchvátil nejen domácí, ale i zahraniční publikum. Má za sebou vydání třetího alba, spolupráci s významnými hudebníky a chystá se na turné po...

„Už mi chybí blízký kontakt s publikem, chci si s lidmi po vystoupení popovídat, mít je na dosah a taky jim oplatit, že se na listopadový koncert přijeli kouknout až do Prahy. Teď přijedeme zase my za nimi,“ říká Lenny a ozve na turné.

V Českých Budějovicích vystoupí Lenny už v pátek 31. března v MC Fabrika. Na koncert můžete vyhrát vstupenky. Stačí jen do páteční 9 hodiny ráno správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherci byli kontaktováni emailem! 

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Lenny, koncert, hudba, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenny startuje Heartbreak Tour. Největší hity a novou desku představí i v Budějcích  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.