Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sebevrah si v panelovém domě pustil plyn. Tragédii zabránili policisté

Záchranné složky zaměstnal muž, který chtěl v sobotu spáchat sebevraždu v jednom z bytů v panelovém domě ve Strakonicích. Pod vlivem alkoholu se rozhodl, že si pustí plyn a dobrovolně tak ukončí svůj život. Obrovskému nebezpečí tím ale vystavil své sousedy. Jen rychlý zásah policistů zabránil tragédii.

O tom, že by se sedmatřicetiletý muž mohl pokusit ukončit svůj život, informovali v sobotu večer strakonické policisty jeho příbuzní. „Když se dostali policisté do bytu, zjistili, že si muž pod vlivem alkoholu pustil plyn v kuchyni a odešel do obýváku, pravděpodobně počkat na svůj konec. Policisté plyn uzavřeli, odvětrali byt a vyrozuměli zdravotnickou záchrannou službu,“ shrnul mluvčí policie Jiří Matzner.

Zdravotnická záchranná služba muže převezla na psychiatrické oddělení nemocnice. „Puštěný plyn v panelovém domě mohl skončit velkou tragédií a tak policisté celý případ vyšetřují pro podezření z trestného činu obecného ohrožení,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Strakonice, Policie ČR, sebevražda, plyn, panelový dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sebevrah si v panelovém domě pustil plyn. Tragédii zabránili policisté  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.