Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidička dostala smyk a nabourala do plotu a elektrického ohradníku. Pro spolujezdce letěl vrtulník

Vysoká rychlost byla pravděpodobně příčinou vážné dopravní nehody, ke které došlo včera večer ve Větřní na Českokrumlovsku. Žena dostala smyk na namrzlé silnici a nabourala nejdříve do plotu domu, do lampy veřejného osvětlení, a poté do elektrického ohradníku. Její spolujezdec musel být letecky transportován do nemocnice.

Policie vyjížděla k nehodě krátce po šesté hodině večer do Větřní na Českokrumlovsku. „Dle prvotních informací řidička osobního vozu Mitsubishi jela ve směru od obce Světlík. V pravotočivé zatáčce patrně nepřizpůsobila rychlost jízdy, dostala na namrzlé komunikaci smyk, vyjela s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde narazila pravým bokem vozidla do oplocení domu,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Auto se ale bohužel nárazem do plotu nezastavilo a v protisměru narazilo do lampy veřejného osvětlení a následně do elektrického ohradníku mimo silnici. Škoda byla podle policie vyčíslena na 180 tisíc korun. 

Spolujezdec utrpěl podle policie vážná zranění, se kterými musel být letecky převezen do nemocnice. Přesná příčina nehody zatím není jasná. Řidička byla po nehodě podrobena zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla negativní. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, Český Krumlov, okres Český Krumlov, Větřní, havárie, Mitsubishi Motors

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička dostala smyk a nabourala do plotu a elektrického ohradníku. Pro spolujezdce letěl vrtulník  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.