Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Z baru byly slyšet hlasy a hlasitá hudba. Policie uvnitř našla třicet hostů

Hlasitá hudba a hluk prozradily skupinku lidí, která v pátek večer oslavovala v jednom z barů v ulici U Černé věže. Strážníci spolu s policisty se kvůli oznámení na hluk rozhodli podnik zkontrolovat. Při vstupu do baru jim do cesty jeden ze zákazníků hodil židli a slovně je napadal. Případem se bude zabývat správní orgán.

Strážníci do baru v ulici U Černé věže vyjížděli v pátek po deváté hodině večer. Přijali totiž oznámení, že je z jedné provozovny slyšet hlasitá hudba a větší množství hlasů. Vyrazili proto místo zkontrolovat. „Když se chystali otevřít dveře provozovny, vyšel z nich muž, který hodil strážníkům do cesty židli a přidal i několik hrubých urážek na jejich adresu. Strážníci na místo mezitím přivolali hlídku Policie České republiky, se kterou následně provedli kontrolu provozovny,“ uvedla mluvčí policie Věra Školková.

Při kontrole v baru našli policisté třicet zákazníků a čtyřiadvacetiletou zaměstnankyni baru. „Většina hostů se svěřila s tím, že sem byli pozváni na oslavu narozenin. Ostatní si údajně „nic nepamatovali“," popsala Školková.

Všichni přítomní podle strážníků spáchali přestupek podle krizového zákona, kterého se dopustili porušením zákazu volného pohybu osob. „Žena zodpovědná za provoz restaurace se bude zpovídat ze spáchání přestupku podle krizového zákona tím, že umožnila přítomnost veřejnosti v provozovně stravovacích služeb,“ dodala mluvčí. Případ si převzal správní orgán, který se jim bude dále zabývat.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, policie, koronavirus, bar, České Budějovice, hudba, Černá věž, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z baru byly slyšet hlasy a hlasitá hudba. Policie uvnitř našla třicet hostů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.