Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U nádraží se srazilo auto se sanitkou. Křižovatka je téměř neprůjezdná

, aktualizováno 1. června 2021, 14:44

Po půl druhé odpoledne došlo na křižovatce Rudolfovské a Nádražní k dopravní nehodě osobního auta a sanitky. Při nehodě došlo ke zranění. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Místo nehody je téměř neprůjezdné.

Nehoda se stala před půl druhou odpoledne na křižovatce Rudolfovské třídy a Nádražní. Došlo ke srážce osobního auta a sanitky, která projížděla křižovatkou. „Dle předběžně zjištěných informací jela řidička osobního vozidla ve směru od ulice Na Sadech, po Rudolfovské třídě k Nádražní třídě, kdy v tu dobu z druhého směru jela sanitka Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje, jehož řidič měl zapnutá výstražná a zvuková znamení a v prostoru zmíněné křižovatky odbočoval vlevo, kde se obě vozidla střetla,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Při nehodě došlo ke zranění řidiče, pacientky a záchranáře ze sanitky a řidičky osobního auta. „Všichni čtyři utrpěli zranění lehčího charakteru a byli transportováni k dalšímu vyšetření do traumacentra českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Křižovatka je kvůli nehodě téměř neprůjezdná. Omezení má trvat zhruba dvě hodiny.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Moučka, ZZS JK

Štítky krimi, nehoda, policie, sanitka, zranění, automobil, havárie, úraz, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U nádraží se srazilo auto se sanitkou. Křižovatka je téměř neprůjezdná  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.