Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Neznámý muž znásilnil nedaleko Budějc mladou ženu. Pátrá po něm policie

Jihočeští policisté pátrají po neznámém muži, který měl na konci minulého týdne znásilnit mladou ženu nedaleko Českých Budějovic. Pod záminkou, že jí ukáže lepší cestu, ji odvedl na louku, kde ji napadl. Podle policie není vyloučeno, že se může snažit svůj čin zopakovat.

Ke znásilnění došlo podle policie v sobotu 17. července v době mezi 11:05 a 12:15 nedaleko cyklostezky z Bavorovic do Hluboké nad Vltavou. Tam měl neznámý pachatel oslovit mladou ženu, která byla na procházce, s tím, že jí ukáže lepší cestu. Odvedl ji na louku, která je přibližně 200 metrů od sportovně-relaxačního areálu, a znásilnil ji.  

Místo, kde ke znásilnění došlo.

Muž je podle policie ve věku 20-30 let, 175 až 180 centimetrů vysoký. Má tmavě hnědé, krátké vlasy a mluví plynule česky. Na sobě měl mít zelené triko s krátkým rukávem a motivem palmy, modré kraťasy s hnědým páskem a kovovou přezkou. Na nohou měl sportovní hnědé boty.

„Pokud muže na identikitu poznáváte, nebo jste si v inkriminovanou dobu mohli všimnout pohybu tohoto muže v blízkosti místa činu nebo vás přímo oslovil a můžete tak kriminalistům podat důležité informace, volejte, prosím, na tísňovou linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner s tím, že není vyloučeno, že se muž bude snažit oslovit další ženy. „Kriminalisté proto nabádají k opatrnosti. Vyhýbejte se kontaktu s cizími lidmi, nechoďte s nimi na opuštěná místa,“ dodal.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, znásilnění, pátrání, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž znásilnil nedaleko Budějc mladou ženu. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.