Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Z dvojnásobné vraždy na sídlišti obvinila policie šestatřicetiletou ženu. Zabít měla svou matku a dceru

Jihočeští kriminalisté obvinili ze spáchání dvojnásobné vraždy, ke které došlo o víkendu na sídlišti Vltava, šestatřicetiletou ženu. Hrozí jí za to až výjimečný trest. Oběťmi zvlášť závažného zločinu se stala starší žena a nezletilá osoba.

K incidentu došlo v sobotu dopoledne v ulici Fr. Ondříčka na sídlišti Vltava. „Mohu potvrdit, že krajská kriminálka prošetřuje násilný trestný čin, kde došlo k úmrtí dvou osob,“ uvedl v sobotu odpoledne policejní mluvčí Milan Bajcura s tím, že další informace sdělí v následujících dnech.

Dnes policie informovala, že šestratřicetiletá žena, kterou se po incidentu podařilo zadržet, je obviněná ze spáchání dvojnásobné vraždy. „Obětmi zvlášť závažného zločinu jsou starší žena a nezletilá osoba,“ uvedla dnes po poledni policie na Twitteru.

Podle informací, které zveřejnil Českobudějovický deník, mělo jít o ženinu matku a dceru. Informace ale policie odmítla komentovat. „Vzhledem k věku jedné z obětí k případu dále žádné podrobnosti zveřejňovat nebudeme,“ dodal mluvčí.

Jde o čtvrtou letošní vraždu v kraji. Toto pondělí obvinili jihočeští kriminalisté sedmatřicetiletého muže z vraždy mladé ženy v obci u Temelína. Stíhaný je ve vazbě a hrozí mu až výjimečný trest. Tragédie se stala minulý týden. Muž je podle policie podezřelý z toho, že ženu ubil k smrti, vraždu podle policistů spáchal zvlášť trýznivým způsobem.

První letošní vražda v jižních Čechách se stala v dubnu na Prachaticku. Z vraždy čtyřiatřicetileté ženy obvinili kriminalisté pětačtyřicetiletého muže. Žena se pohřešovala od 14. dubna. Kriminalisté nakonec objevili její tělo ukryté v objektu na Prachaticku. V květnu obvinila policie sedmadvacetiletého muže z vraždy starší ženy na Jindřichohradecku, hrozí mu až výjimečný trest.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Redakce

Štítky krimi, vražda, policie, České Budějovice, sídliště, Vltava, okres Prachatice, Policie České republiky, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z dvojnásobné vraždy na sídlišti obvinila policie šestatřicetiletou ženu. Zabít měla svou matku a dceru  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.