Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Holubově se srazil vlak s autem. Dvě děti a řidič jsou zraněni

, aktualizováno 30. července 2021, 16:18

V Holubově se dnes krátce před půl třetí srazilo osobní auto s vlakem. Řidič a dvě děti, kteří v autě jeli, utrpěli zranění, se kterými museli být převezeni do nemocnice. Ve vlaku jelo 45 osob, nikdo z nich ale zraněn nebyl.

K nehodě došlo dnes před půl třetí v Holubově na Českokrumlovsku. Srazilo se osobní auto značky Chrysler a osobní vlak. „Ve vozidle cestovali tři lidé, jeden dospělý a dvě děti,“ uvedla mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Na místě záchranáři ošetřili tři zraněné osoby z auta. „Zraněný muž musel být napojen na umělou plicní ventilaci a se závažným polytraumatem převezen ve stabilním stavu na Anesteziologicko-resuscitační oddělení Nemocnice České Budějovice. Dvě další zraněné osoby byly nezletilého věku, proto s ohledem na věk nemůžeme poskytnout bližší informace o jejich zdravotním stavu,“ dodala mluvčí krajské záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Podle Schwarzové řidič osobního auta pravděpodobně nerespektoval výstražné světelné zařízení na přejezdu. "Ve vozidle jel také malý bílý pes, pravděpodobně zraněný, který po nehodě utekl a dosud se nepodařilo jej odchytit. V případě, že byste tohoto psa viděli, kontaktujte, prosím, starostu obce Holubov na telefonním čísle 602 305 953 nebo linku 158," dodala mluvčí policie.

Ve vlaku jelo 45 osob, nikdo z nich zraněn nebyl.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, nehoda, policie, vlak, auto, Holubov, automobil, Chrysler, Nemocnice České Budějovice, okres Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Holubově se srazil vlak s autem. Dvě děti a řidič jsou zraněni  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.