Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šestatřicetiletý muž si spletl taxi službu s policejní služebnou. Chtěl odvézt domů

S nevšedním požadavkem přišel ve čtvrtek ráno na policejní služebnu v Protivíně šestatřicetiletý muž. Budovu si totiž nejspíš spletl se stanovištěm taxi a chtěl odvézt domů. Když ho policisté odmítli, rozčíleně rozbil vývěsní tabuli na stěně. Vše nakonec skončilo použitím donucovacích prostředků.

Na protivínskou služebnu policistů přišel šestatřicetiletý muž ve čtvrtek ve tři hodiny ráno. Na policisty, kteří měli noční službu, se obrátil s velice neobvyklým požadavkem. „Muž si policejní služebnu zřejmě spletl se stanovištěm taxi, domáhal se odvozu policejním vozidlem do Vodňan. Dočkal se samozřejmě vysvětlení, že to není možné,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Muže ale zpráva rozčílila natolik, že se rozhodl svůj vztek vybít na vývěsní tabuli, která byla umístěna na stěně budovy, rozbil ji a odhodil na zem. „Muž nereagoval na opakované výzvy policistů, došlo tedy až na použití donucovacích prostředků," dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, policie, taxi, policejní stanice, Protivín, Vodňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestatřicetiletý muž si spletl taxi službu s policejní služebnou. Chtěl odvézt domů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.