Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Se zapomenutým batohem ukradl i doklady a platební kartu. Po zloději pátrá policie

Písečtí policisté pátrají po muži, který měl na začátku července ukradnout z jednoho z obchodních domů batoh s peněženkou, ve které byly doklady i platební karta. Policii se podařilo získat fotografii muže, který měl věci ukrást, a žádá veřejnost o pomoc s jeho identifikací.

Ke krádeži došlo v píseckém obchodním domě Kaufland na začátku července. Policii se podařilo získat fotografii muže, který batoh s peněženkou a doklady ukradl, nepodařilo se jim ale zjistit totožnost muže. Žádají proto o pomoc veřejnost. 

„Muž měl zavazadlo odcizit kolem desáté dopolední z prostor informací v obchodním domě. Batoh majitel zapomněl v nákupním košíku, odkud ho poctivý nálezce vzal a dal na informace, kde však využil pachatel chvilkové nepozornosti obsluhy a kradl,“ popsala incident mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Policie žádá každého, kdo by muže na fotografii poznal, aby kontaktoval písecké policisty na služebné nebo na lince 158. 

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky krimi, zloděj, Písek, policie, batoh, obchodní dům, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Se zapomenutým batohem ukradl i doklady a platební kartu. Po zloději pátrá policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.