Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dvojice mužů lovila z kašny mince. Jeden z nich byl celostátně hledaný

Lovení mincí z kašny na budějckém náměstí se v sobotu večer nevyplatilo devětadvacetiletému muži z Českokrumlovska. Strážníci městské policie totiž během zásahu zjistili, že po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Muž tak putoval rovnou do rukou státní policie.

Dvojice, která se nakláněla nad Samsonovou kašnou a pokoušela se z ní magnetem vylovit mince, si všiml operátor městského kamerového systému v sobotu před čtvrtou hodinou ráno. Na místo proto ihned vyslal hlídku městské policie.

„Strážníci na místě zastihli šestatřicetiletého muže z Českobudějovicka ve společnosti devětadvacetiletého muže z Českokrumlovska. Starší z nich se strážníkům svěřil, že se mu žádné mince zatím vylovit nepodařilo,“ vysvětlila mluvčí strážníků Věra Školková.

I přesto, že šestatřicetiletý muž nebyl pro strážníky neznámou postavou, provedli u obou kontrolu totožnosti. Během toho zjistili, že po mladším muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Strážníci ho proto převezli na stanici, kde ho předali do rukou státní policie.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, policie, České Budějovice, kašna, mince, okres Český Krumlov, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice mužů lovila z kašny mince. Jeden z nich byl celostátně hledaný  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.