Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Třicetiletý muž přišel do školky a usnul. Byl pod vlivem drog

Neobvyklý případ řešili na konci týdne českokrumlovští policisté. V jedné místní školce byl totiž nalezen člověk, který se podle oznámení do prostoru vloupal. Nakonec se ukázalo, že jde o třicetiletého muže, který je pod vlivem drog a ve školce jen usnul.

K oznámení o zloději, který se vloupal do mateřské školy na Plešivci, vyjížděli českokrumlovští policisté v pátek 29. října. Muže měl objevit a zadržet personál školky.

Na místo okamžitě vyjeli strážníci městské policie, kteří usoudili, že šlo o vloupání, a proto zavolali hlídku státní policie. „V průběhu šetření však vyšlo najevo, že je vše trochu jinak, než se původně zdálo. Ukázalo se, že třicetiletý muž, který byl pod vlivem omamných a psychotropních látek, přišel do odemčené mateřské školy v době, kdy tam rodiče přiváděli své děti. Ve svém stavu vešel do jedné ze tříd, kde následně znaven drogou usnul,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Podle ní byl muž nakonec propuštěn na svobodu, protože z šetření policistů vyplynulo, že nedošlo k žádnému protiprávnímu jednání.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, policie, vloupání, drogy, Český Krumlov, Plešivec (Krkonoše)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třicetiletý muž přišel do školky a usnul. Byl pod vlivem drog  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.