Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie pátrá po zloději, který se vloupal do garáže. Odnesl si věci za 90 tisíc korun

Škodu za více jak 90 tisíc korun způsobil zatím neznámý pachatel, který se během víkendu vloupal do garáže v Českých Budějovicích. Kromě kolečkových bruslí si odnesl třeba dvě motorové pily, ruční myčku nebo další nářadí. Po pachateli policie pátrá a zároveň hledá svědky, kteří by mohli s jeho dopadením pomoct.

Zloděj se vloupal do garáže v Suchomelské ulici v Českých Budějovicích. Odnést si měl věci za více než 90 tisíc korun. „Odcizil dva páry kolečkových bruslí, dvě motorové pily, naviják na fasádu, ruční myčku, autobaterii, dvě řezačky na obklady, čtyři kusy vrtaček, sbíječku Hilty, kotoučovou brusku a další zboží,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Po pachateli policie pátrá. Zároveň žádá případné svědky, kteří by mohli pomoct s jeho dopadením, aby je kontaktovali. „Veškeré poznatky můžete policistům sdělit, buď osobně na Obvodním oddělení Čtyři Dvory, M. Chlajna 45, České Budějovice nebo telefonicky na čísle 974 226 720 či prostřednictvím tísňové linky 158,“ dodala Joklová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, vloupání, České Budějovice, garáž, Čtyři Dvory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po zloději, který se vloupal do garáže. Odnesl si věci za 90 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.