Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Partnerka po mně chce denně sex, stěžoval si mladík policistům

Jihočeští policisté se letos opět pochlubili s některými případy, které je v uplynulém roce pobavily. Jsou mezi nimi muž, kterého napadla koza, falešní kopáči vltavínů či únos na Slovensko, z něhož se vyklubal několikadenní večírek.

Netradiční hlášení přijali policisté v březnu, kdy se jim ozval mladý muž z Českého Krumlova. Domů si nastěhoval přítelkyni, která nechtěla odejít. „Policistům bylo divné, proč volá k této věci policii. Muž nakonec přiznal, že přítelkyně je velmi náruživá, je u něho už měsíc a každý den požaduje sex. Když jí nevyhoví, tak je agresivní. Než se policisté „rozpočítali“, kdo si pro takovouto kočku zajede, muž volal, že přítelkyně už konečně, konečně odešla,“ informoval s nadsázkou policejní mluvčí Jiří Matzner

O pár týdnů se ozval řidič, který si u Slavče na Českobudějovicku všiml dvou zaparkovaných vozidel. Oznámil, že v lese řádí kopáči vltavínů a dokonce sebou mají v jámách čerpadla. Na místo vyjeli policisté, rozmístili se tak, aby kopáči nemohli utéct a provedli zátah. Nakonec se ale ukázalo, že jde o majitele pozemku, jenž upravují terén právě po řádění nelegálních kopáčů. 

Muže napadla koza

Na konci dubna zaměstnala české a slovenské policisty žena, která oznámila, že její kamarádce skupina lidí unesla syna. Nacházet se měl v jedné z vesnic na Slovensku. V telefonátu podle ní byl slyšet křik. „Unesený pracuje u nějaké rozvážkové služby, takže měl u sebe možná peníze, kvůli čemuž ho unesli. Policisté provedli šetření k lokalizaci uneseného, požádali o pomoc a pátrání slovenské kolegy a nakonec muže u Prešova v pořádku vypátrali. Zjistili, že muž při rozvážce zboží potkal v Českých Budějovicích Romy ze Slovenska, které tam odvezl za příbuznými, a zároveň se zúčastnil bujaré oslavy v jedné z vesnic u Prešova. Když telefonoval s matkou, tak jí vysvětloval, že nemůže domů, protože oslava bude trvat několik dnů a dřív s ním nikdo neodjede. A „únos“ byl na světě,“ shrnul Matzner.

V srpnu před půlnocí vyjížděli policisté do Protivína. Jeden z místních nahlásil, že má poraněnou nohu. „Na udanou adresu vyjeli policisté i záchranáři. Ke svému překvapení zjistili, že útočnicí je koza. Muž i jeho žena byli značně pod vlivem alkoholu, muž byl navíc skutečně zraněn na noze, záchranáři tak zajistili jeho ošetření. Co tato podnapilá dvojice doma s kozou prováděla, zůstalo záhadou. Domýšlet si můžeme cokoliv,“ popsal mluvčí.

Nepříjemnou vzpomínku má od října žena z Trhosvinenska. Do bytu jí totiž oknem skočil cizí muž. Na sobě měl pouze slipy a tričko, byl od krve a vykřikoval žalmy. „Po příjezdu na místo museli agresivního muže zpacifikovat policisté. Muž při ošetření záchranáři byl značně dezorientovaný, jde údajně z Tábora a pronásledují jej vlci. Záchranáři skutečně potvrdili, že muž má nohy samý puchýř. Absolvoval určitě několik desítek kilometr,“ shrnul jeden z netradičních případů Matzner.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky policie, jižní čechy, příběhy, krimi, koza, Slovensko, sex, Český Krumlov, Prešov, únos, okres České Budějovice, Slavče

Partnerka po mně chce denně sex, stěžoval si mladík policistům  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.