Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cizinec obtěžoval ženy na ulici a chtěl po nich sex. Policie ho dopadla

Hned několik žen měl obtěžovat muž v Blatné na Strakonicku. Cizinec oslovoval místní v ulicích města a kromě jiného po nich požadoval sex, jednu ženu začal dokonce osahávat. Policisté ho dopadli.

Muž měl ženy obtěžovat začátkem ledna tohoto roku. „Podezřelým je třiatřicetiletý cizinec, který oslovoval kolemjdoucí ženy a požadoval po nich sex. Policisté přijali tři oznámení stejného či podobného charakteru. Oznamovatelky, které svůj nepříjemný zážitek popsaly policistům, se shodovaly nejen ve způsobu jednání, ale také v popisu pachatele,“ informovala policejní mluvčí Jaromíra Nováková

V jednom případě podle policie došlo k fyzickému kontaktu, když začal muž ženu na ulici osahávat. Ta začala křičet, muž svého jednání zanechal a napadená utekla.

„Poškozeným ženám nebyla způsobena újma na zdraví ani hmotná škoda. Policisté se od samého začátku začali případy intenzivně zabývat a během několik málo dnů pachatele zadrželi. Na základě zadokumentovaných důkazů muži ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky policie, Blatná, jižní čechy, muž, obtěžování, sex, okres Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec obtěžoval ženy na ulici a chtěl po nich sex. Policie ho dopadla  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.