Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj si odnesl elektrokolo za více než 60 tisíc korun. Pátrá po něm policie

Škodu za více než 60 tisíc korun způsobil zatím neznámý pachatel, který si ze soukromého pozemku v Chlumu u Třeboně odnesl elektrické kolo značky Lanke Leis. Policie po zloději pátrá a žádá veřejnost, aby se v případě jakýchkoliv informací k případu obrátila na linku 158.

Zloděj se do rekreačního objektu v Chlumu u Třeboně vloupal v úterý 25. ledna kolem půl desáté dopoledne. „Po překonání oplocení rekreačního objektu, pod volně přístupným zahradním přístřeškem, odcizil zde uzamčené elektrokolo společně s řetězem a visacím zámkem. Se svým lupem zmizel neznámo kam,“ uvedla policejní mluvčí Hana Bílková Millerová.

Kolo bylo podle policie značky Lanke Leis a mělo červenou barvu. Jeho cena se pohybuje kolem 65 tisíc korun. Policie po pachateli pátrá a o pomoc žádá i veřejnost. „Pokud jste viděli pachatele při činu, znáte jeho totožnost nebo víte, kde se nyní odcizené elektrokolo nachází, sdělte své poznatky suchdolským policistům na tísňové lince 158,“ vyzvala mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, zloděj, krádež, pátrání, policie, Chlum u Třeboně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj si odnesl elektrokolo za více než 60 tisíc korun. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.