Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidička narazila do svodidel. Do nemocnice ji transportoval vrtulník

Několik hodin byla dnes dopoledne uzavřena silnice mezi Prachaticemi a Netolicemi. Důvodem byla dopravní nehoda, při které měla řidička ze zatím neznámých důvodů vyjet ze silnice a narazit do svodidel. Do nemocnice ji musel transportovat vrtulník.

K nehodě došlo dnes v devět hodin ráno na silnici I. třídy číslo 145 v katastru Netolic. „Z dopravní nehody je důvodně podezřelá řidička osobního vozidla Ford Focus, která z přesně nezjištěných příčin vyjela s vozidlem vpravo mimo vozovku, kde narazila do silničních svodidel a následně do zábradlí betonové propusti,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Při nehodu utrpěla žena zranění, se kterými musela být letecky transportována do nemocnice. Nikdo další podle policie zraněn nebyl. „Alkohol nebylo možné na místě vzhledem k rozsahu poranění provést, proto byl nařízen odběr žilní krve,“ dodala Joklová.

Způsobená škoda byla vyčíslena na 20 tisíc korun na vozidle a stejná částka na svodidlech a zábradlí. Komunikace musela být zhruba dvě hodiny uzavřena.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, silnice, nemocnice, Netolice, Prachatice, Ford Focus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička narazila do svodidel. Do nemocnice ji transportoval vrtulník  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.