Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž v baru napadal hosty i pracovníka ostrahy. Hrozí mu pokuta 10 tisíc korun

Českobudějovičtí strážníci museli v neděli brzy ráno zasahovat v centru města. V jednom z barů totiž třiatřicetiletý muž napadal hosty. Poté napadl i pracovníka ostrahy, který se ho snažil vyvést z klubu. Muž však pokračoval ve svém násilném chování a skončil v poutech.

Událost se stala v neděli nad ránem. Třiatřicetiletý muž ze Slovenska napadal hosty v baru. Poté dokonce napadl i pracovníka ostrahy, který se pokoušel muže vyvést z klubu ven.

Mezitím hlídka městské policice prováděla po druhé hodině ranní kontroly v ulici Dr. Stejskala. Strážníci si všimli dvou mužů, z nichž se jeden snažil druhého strhnout na zem.  „Okamžitě se rozhodli proti agresorovi zasáhnout. Muž však na zákonné výzvy nereagoval a pokračoval ve svém projevu. Strážníci proto za použití donucovacích prostředků muži nasadili služební pouta,“ uvedla policejní mluvčí Věra Školková. Strážníci následně zjistil, že se jedná o třiatřicetiletého občana ze Slovenska. 

V důsledku potyčky nedošlo k žádným zraněním, ale muž stále odmítal spolupracovat. „Strážníci ho proto převezli na služebnu, odkud byl muž s poučením o dalším postupu propuštěn. Správnímu orgánu se bude nyní zpovídat z neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci. Za přestupek mu hrozí pokuta do 10 tisíc korun,“ dodala Školková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie České Budějovice

Štítky krimi, z kraje, policisté, České Budějovice, bar, napadení, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v baru napadal hosty i pracovníka ostrahy. Hrozí mu pokuta 10 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.