Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj ukradl z dílny věci za více než 100 tisíc korun. Pátrá po něm policie

Škodu za více než 100 tisíc korun způsobil zatím neznámý pachatel, který se v uplynulých měsících vloupal do dílny v Nítovicích poblíž Kardašovy Řečice. Odtud si odnesl kromě pracovního nářadí také motorové pily, křovinořezy a horské kolo. Po zloději policie pátrá. Zároveň žádá veřejnost o jakékoliv informace, které by mohly s vyšetřováním pomoct. 

Svou pozornost zaměřil zatím neznámý pachatel na dílnu náležící ke Dvoru Metel v Nítovicích poblíž Kardašovy Řečice. Podle policie se sem vloupal někdy v období od července 2021 do května 2022. „Pachatel překonal zámek na svařených kovových mřížích vedoucích do dílny s nářadím. Zde odcizil křovinořezy, motorové pily, úhlové brusky a další pracovní nářadí včetně Gola sady,“ popsala policejní mluvčí Hana Bílková Millerová.

Odtud se vydal do další dílny, ze které sebral černo žluté horské kolo. Celkem tak způsobil škodu za více než 101 tisíc korun. 

Policie po pachateli pátrá. Současně ale prosí také ty, kteří by mohl znát pachatelovu totožnost nebo měli informace vedoucí k jeho dopadení, aby se ozvali jindřichohradeckým policistům na linku 158.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, policie, zloděj, pátrání, dílna, nářadí, Kardašova Řečice, Golo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl z dílny věci za více než 100 tisíc korun. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.