Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zdrogovaná žena ujížděla policii. S autem vjela do míst, kde si běžné hrají děti

Zdrogovanou řidičku, která ujížděla v nabouraném autě, museli v sobotu odpoledne pronásledovat písečtí policisté. Z auta se ji podařilo dostat až ve vilové zástavbě, kam se žena s autem vyřítila. Jen zázrakem se během celé akce nikomu nic nestalo. Zadržená má podle policie navíc zákaz řízení.

O události informovali policisté dnes na svém webu. „Vše začalo krátce po půl desáté v sobotu 25. května, kdy si písečtí dopravní policisté na silici I/20 všimli automobilu značky Seat, které mělo úplně zdemolované a promáčklé čelní sklo. Řidička s vozem jela ve směru od Tálína. Policisté chtěli samozřejmě ženu zastavit, ta však na opakované výzvy nereagovala," uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Žena místo zastavení začala policii ujíždět a vjela až do vilové čtvrti do slepé ulice, kde si běžné hrají děti. Až tady se policii podařilo dostat ženu ven z auta a spoutat ji. „Řidička se odmítla podrobit dechové zkoušce na alkohol, test na drogy policisté provedli a byl pozitivní na Amfetamin/metanfetamin. Žena měla navíc problémy se zákonem i v minulosti a má zákaz řízení," popsala mluvčí.

Na místo dorazili zdravotníci, kteří ji prohlédli a předali dopravním policistům. Ti zdrogovanou řidičku převezli na protialkoholní záchytnou stanici do Českých Budějovic. Ani tady nebyla podle policie žena poprvé. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, doprava, drogy, SEAT, Tálín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaná žena ujížděla policii. S autem vjela do míst, kde si běžné hrají děti  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.