Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž na elektrokoloběžce nedal přednost a způsobil nehodu. Pak ujel

Českokrumlovští policisté hledají svědky nehody, která se stala 30. července dopoledne v Českém Krumlově. Mladý muž na elektrokoloběžce nedal na křižovatce přednost motorkáři. Ten se mu stihl vyhnout, ale následkem toho s motocyklem havaroval a lehce se při tom zranil. Řidič elektrokoloběžky z místa nehody ujel a policie teď po něm pátrá.

Nehoda se stala v sobotu 30. července krátce po desáté hodině dopoledne na čtyřramenné křižovatce ulic 5. Května, Objížďková, Pod sv. Duchem a Lienacká. „Přibližně dvacetiletý muž na elektrokoloběžce tam nedal přednost motorkáři, který jel po ulici Objížďková směrem do ulice 5. Května. Řidič motocyklu na to musel zareagovat prudkým bržděním, následkem čehož došlo k jeho pádu i s motocyklem na zem,“ informoval policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Ke střetu s elektrokoloběžkou díky pohotovosti čtyřicetiletého motorkáře naštěstí nedošlo, řidič motocyklu ale utrpěl lehká zranění. Mladý muž na elektrokoloběžce poté z místa nehody ujel a pokračoval dál směrem na Větřní. Policie po něm nyní pátrá.

Muž měl v době incidentu na sobě červené tričko, černé tepláky, neměl při jízdě nasazenou přilbu a na hlavě kratší černé vlasy. Koloběžka měla v přední části velké a vzadu malé kolo, rám byl červeno-černý bez registrační značky. Policie uvítá jakékolik informace vedoucí k vypátrání osoby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, elektrokoloběžka, nehoda, řidič, motocykl, Český Krumlov, havárie, Větřní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na elektrokoloběžce nedal přednost a způsobil nehodu. Pak ujel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.