Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté stále pátrají po totožnosti jednoho ze svědků v případu dvou onanujících mužů

Jihočeští kriminalisté stále neznají totožnost druhého svědka v případu dvou onanujících mužů, o kterém jsme informovali na konci letošního července. Policisté mají nyní k dispozici novou fotografii tohoto muže, který by jim mohl poskytnout důležité informace vedoucí k objasnění celého případu.

Jeden ze dvou svědků se policistům již přihlásil a vnesl do případu důležité informace. Po tom druhém však stále pátrají. Nově mají jeho další fotografii, na níž mu je lépe vidět do obličeje a mohla by tak pomoci s přesnou indentifikací.

„Pokud ho dle zveřejněné fotografie poznáváte nebo víte, kde se zdržuje, tak prosíme, abyste kontaktovali policii na telefonním čísle 974 226 700 nebo přímo na lince 158. Oznámení přijme jakákoli policejní služebna,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová. Policistům se samozřejmě může přiglásit i sám svědek a pomoci svým svědectvím s objasněním celého případu. 

Ke zmiňovanému incidentu došlo na konci letošního července. Dva muži se měli obnažovat a následně i onanovat před různými ženami. Jeden z nich si měl ženy dokonce fotografovat přímo v centru města. Oba jsou nyní podezřelí z výtržnictví. Jeden z nich se měl v polovině května pohybovat na stezce podél pravého břehu Vltavy, kde se obnažoval a onanoval před procházejícími ženami. Podobně se měl chovat i v dalších dnech na sídlišti Vltava. Druhý muž se měl také obnažovat a onanovat před mladistvou dívkou na cyklostezce v ulici Pražská. „Kromě toho pořizoval na náměstí Přemysla Otakara II. fotografie procházejících dívek,“ popsala dříve pro Drbnu Schwarzová.

Dva muži onanovali ve městě před ženami. Hledá je policie

Českobudějovičtí policisté pátrají po dvou mužích, kteří se měli obnažovat a onanovat na veřejnosti před různými ženami. Jeden z nich si měl navíc ženy v centru města i fotit. Policie hledala svědky z fotografií, kteří by mohli s vyšetřováním...

Hodnocení článku je 24 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky svědek, policie, pátrání, totožnost, muž, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále pátrají po totožnosti jednoho ze svědků v případu dvou onanujících mužů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.