Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Omezení provozu na Žďákovském mostě. Policisté a hasiči tam pátrají po ženě

Policisté a hasiči zasahují od sobotního poledne na Žďákovském mostě na Písecku. Prověřují zde informaci o osobě, která měla údajně z mostu skočit do Orlické přehrady, do akce jsou nasazeni i potápěči zásahové jednotky. Komunikace zůstává pro řidiče v místě s opatrností otevřená, projíždí se jedním jízdním pruhem.

O události informovali policisté v sobotu krátce po poledni na Twitteru. „Všechna vozidla IZS jsou na jedné straně komunikace, most je tedy s opatrností průjezdný v jednom jízdním pruhu,“ uvedl jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Kromě policie je na místě také profesionální jednotka hasičů z Milevska a dobrovolní hasiči z Mirovic. Do akce se zapojila také zásahová jednotka potápěčů a s pátráním pomáhají i drony. Jak dlouho zásah na mostě potrvá je zatím nejasné, po celou dobu však musí řidiči počítat s dopravním omezením a dbát zvýšené opatrnosti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Žďákovský most, potápěč, zásahová jednotka, okres Písek, Vodní nádrž Orlík, Twitter, Milevsko, Policie České republiky, Mirovice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Omezení provozu na Žďákovském mostě. Policisté a hasiči tam pátrají po ženě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.