Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie stále pátrá po chlapci, který před více než týdnem odešel z dětského domova na Prachaticku

Českobudějovičtí kriminalisté stále pátrají po nezletilém Janu Bartošovi, který 22. září odešel z Dětského domova Žíchovec na Prachaticku. Chlapec je vysoký 170 až 175 centimetrů, na sobě měl v den svého odchodu tmavé oblečení a kšiltovku. Podle policie by se mohl pohybovat v doprovodu své přítelkyně v českobudějovických obchodních centrech a skrývat se v některé z mládežnických skupin.

Patnáctiletý Jan Bartoš odešel z dětského domova v Žíchovci na Prachaticku 22. září v sedm hodin ráno. Do školy, kam měl namířeno, ale už nedorazil. Spatřen byl pak během neděle 2. října na českobudějovickém sídlišti Máj. Záhy poté se ale podle policie ztratil v Branišovském lese. Následné pátrání, které policisté v lese provedli nebylo úspěšné. Kriminalisté předpokládají, že by se mohl v následujích hodinách a dnech se svou přítelkyní pohybovat v některém z budějovických obchodních center, kde se pravděpodobně bude snažit ukrýt mezi skupinkami mládeže.

Chlapec je vysoký asi 170 až 175 centimetrů. V den odchodu z dětského domova na sobě měl tmavší oblečení, černé triko, mikinu a kalhoty, světlé špinavé boty pravděpodobně značky Adidas, zelenou bundu a stahovací pás kolem těla. Chlapec také vypadá starší, než ve skutečnosti je, jeho zdánlivý věk je 16 až 17 let. V minulosti byl již několikrát pohřešovaný.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Koláž Drbny

Štítky policie, pátrání, chlapec, Jihočeský kraj, Českobudějovicko, dětský domov, okres Prachatice, Jan Bartoš, Adidas, Policie České republiky, Branišovský les

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie stále pátrá po chlapci, který před více než týdnem odešel z dětského domova na Prachaticku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.