Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nezajištěný traktor se rozjel a narazil do hotelu. Škoda jde do milionů korun

Škodu za několik milionů korun způsobila kuriózní nehoda, ke které došlo v Dačicích v sobotu ráno. Řidič traktoru s přívěsem stroj špatně zajistil a odešel. Po návratu nenašel traktor na místě, kde ho zaparkoval, ale o kousek dál, kde narazil do hotelu.

Nehoda se stala v sobotu v ranních hodinách v Dačicích. Devětašedesátiletý muž zaparkoval v ulici Bezručova traktor s přívěsem, který ale dostatečně nezajistil, a z místa odešel. Po chvíli se vrátil, traktor ale na místě, kde ho zaparkoval, nenašel. „Nezajištěný traktor se totiž z kopce samovolně rozjel, projel křižovatkou ulic Bezručova a Třída 9. května a zastavil se až po nárazu do zdi hotelu, kde vjel přímo na toaletu," popsala policejní mluvčí Věra Mžiková.

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Způsobená škoda ale přesáhla několik milionů korun. „Škoda na traktoru byla vyčíslena na 200 tisíc korun, na přívěsu pět tisíc. Na budově hotelu je podle majitele škoda okolo tří milionů korun," dodala Mžiková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, traktor, hotel, přívěs, Dačice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezajištěný traktor se rozjel a narazil do hotelu. Škoda jde do milionů korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.