Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie vypátrala muže, který v létě ukradl karavan. Zloděj už je ve vězení

Po několika měsících se konečně podařilo vypátrat muže, který si v červnu letošního roku vypůjčil na Strakonicku obytný vůz za více než milion korun. Karavan ale nevrátil, bydlel v něm a cestoval po Česku a Slovensku. Policie muže našla v Moravskoslezském kraji. Nyní už je ve věznici, kde si odpykává jiný trest.

Obytný vůz si měl hledaný muž vypůjčit na základě sepsané smlouvy. Vrátit ho měl do 12. června.  K tomu ale nedošlo, a tak po zloději a voze vyhlásila policie pátrání. Jeho pohyb se podařilo zachytit v Praze, nakonec byl ale po několik měsících vypátrán v Moravskoslezském kraji. „V sobotu 22. října se hledaného muže i obytný vůz, na kterém vyměnil registrační značky, podařilo vypátrat ve Frenštátě pod Radhoštěm v jednom z kempů,“ uvedla na webu policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Policisté hledají muže, který si půjčil obytný vůz, ale nevrátil ho

Policisté vyhlásili pátrání po muži, který odmítl vrátit obytný vůz. Vozidlo měl odevzdat 12. června, ale neozval se. Podle vyšetřovatelů se pohybuje na neznámém místě v České republice.

Muž podle ní s karavanem cestoval po Česku a Slovensku, ve voze i bydlel. Je podezřelý z přečinů podvodu a neoprávněného užívání cizí věci. „Nyní je ve věznici, kde si odpykává trest odnětí svobody za předchozí trestnou činnost," dodala Nováková.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, zloděj, karavan, policie, Česko, Slovensko, Moravskoslezský kraj, okres Strakonice, Praha, Frenštát pod Radhoštěm

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vypátrala muže, který v létě ukradl karavan. Zloděj už je ve vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.