Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž při jízdě ulicemi Českého Krumlova srazil čerta

Dopravní nehodu z konce minulého týdne prošetřují policisté z Českého Krumlova. Ulicemi tam jezdil muž v Porsche, který stihl během jednoho dne srazit dřevěného čerta a nabourat do sloupu elektrického vedení. Způsobil škodu za desítky tisíc korun.

K události došlo v odpoledních hodinách v ulici Pod Svatým Duchem. „Padesátiletý řidič vozidla tovární značky Porsche zde při ujíždění hlídce českokrumlovských policistů vlivem své nebezpečné jízdy při projíždění pravotočivé zatáčky s vozidlem dostal smyk, přejel do protisměru až na štěrkovou krajnici, kde levou přední částí svého vozidla narazil do sloupu elektrického vedení,“ informoval v tiskové zprávě policejní mluvčí Miroslav Šupík

Nehoda se stala v Českém Krumlově. 

Muž navíc před tímto incidentem porazil také v Dlouhé ulici figurínu čerta. Bez zastavení pak pokračoval dál v jízdě. Když konečně zastavil, odmítl dechovou zkoušku i lékařské vyšetření spojené s odběrem krve. 

Muž měl způsobit škodu za nejméně 20 tisíc korun, škoda na autě je 60 tisíc korun. Při dopravních nehodách se nikdo nezranil. 

„Důvodem k pronásledování vozidla tovární značky Porsche ze strany českokrumlovských policistů, bylo oznámení, že do vozidla nastupuje muž, který je zjevně pod vlivem alkoholu,“ sdělil mluvčí. Policisté hledají případné svědky, kteří mají k incidentu co říct, aby se obrátili na stanici v Tovární ulici či linky 974 232 250 nebo 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky muž, policie, Český Krumlov, čert, ujíždění, škoda, Porsche

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bořek Stavitel

...

Čtvrtek, 3. listopadu 2022, 18:23Odpovědět

Muž při jízdě ulicemi Českého Krumlova srazil čerta  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.