Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič kamionu nezvládl jízdu kruhovým objezdem. Nadýchal téměř dvě a půl promile

Vážná dopravní nehoda zkomplikovala dnes ráno dopravu u nájezdu na dálnici D3 u Českých Budějovic. Na kruhovém objezdu tady havaroval řidič kamionu, který vozidlem zablokoval celou silnici. Podle policie nadýchal přes dvě a půl promile. Silnice bude uzavřená celé dopoledne.

K nehodě došlo kolem páté hodiny ráno na dálnici D3 u sjezdu na Hlubokou nad Vltavou. Jízdu kruhovým objezdem tady nezvládl řidič kamionu a s vozem zůstal zaseknutý přes celý objezd. „Řidič přejel kruhový objezd a následně narazil do protilehlého svahu,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Vyprošťování vozidla podle Joklové potrvá minimálně do deseti hodin dopoledne. Řidiči tak v těchto místech musí počítat s dopravním omezením. „Sjezd z dálnice D3 je uzavřen a řidiči musí pokračovat v jízdě na České Budějovice. Kromě zmíněného sjezdu by se místem mělo dát s opatrností projet," dodala mluvčí.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Řidič byl podle policie pod vlivem alkoholu. Orientační dechovou zkouškou mu naměřili bezmála dvě a půl promile.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, kamion, d3, kruhový objezd, dálnice, České Budějovice, Policie České republiky, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič kamionu nezvládl jízdu kruhovým objezdem. Nadýchal téměř dvě a půl promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.