Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž si stěžoval na bolest břicha a psychické problémy. Nadýchal pět promile

Třeboňští strážníci řešili v neděli večer opilého jednatřicetiletého muže, který se obrátil na zdravotníky s tím, že má psychické problémy a je mu zle. Muže se podařilo vypátrat a po prvotním ošetření u něj městští policisté provedli dechovou zkoušku, která ukázala přesně pět promile. Muž přiznal, že vypil čtyři lahve vodky. Musel být převezen do nemocnice.

K události došlo v neděli kolem půl desáté večer. „Muž na linku 155 volal sám, neboť měl nespecifické zdravotní obtíže, kvůli kterým se rozhodl vyhledat pomoc. Byl intoxikován alkoholem, uvedla mluvčí jihočeské zdravotnické záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Muž měl podle městské policie uvést, že má psychické problémy. Zdravotníci se proto na strážníky obrátili s žádostí o pomoc. „Po dohodnuté taktice se podařilo muže najít. Jednalo se o nám známého jednatřicetiletého mladíka ze Suchdola nad Lužnicí, který si stěžoval na silnou bolest břicha a mluvil o tom, že si něco udělá. Naštěstí u sebe neměl žádné ostré předměty, kterými by si mohl ublížit," uvedla třebonská městská policie na svém Facebooku.

Poté, co záchranáři muže ošetřili, mohli u něj strážníci provést orientační dechovou zkoušku. Ta ukázala neuvěřitelnou hodnotu pět promile. „Později se svěřil, že takovou opilost si způsobil čtyřmi lahvemi vodky," dodali strážníci.

Podle Fajtlové byl následně muž ve stabilním stavu a při vědomí převezen na Urgentní příjem českobudějovické nemocnice.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, alkohol, Nemocnice České Budějovice, Suchdol nad Lužnicí, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si stěžoval na bolest břicha a psychické problémy. Nadýchal pět promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.