Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po čtyřicetiletém muži pátrá policie. Nepřišel domu ani do práce

Jihočeští kriminalisté pátrají po čtyřicetiletém muži, kterého od víkendu pohřešuje jeho žena. Naposledy byl viděn v Roudenské ulici v Českých Budějovicích. Informace mohou lidé volat na linku 158.

Pátrání po čtyřicetiletém Tomáši Prázdném vyhlásila policie dnes. Pohřešovaný byl naposledy viděn v neděli kolem třetí hodiny ráno na lavičce v ulici Roudenská v Českých Budějovicích u restaurace U Malého jezu. „Pohřešovaný se do dnešního dne do místa bydliště nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu a rovněž nenastoupil do zaměstnání,“ popsala policejní mluvčí Martina Joklová. Jeho zmizení nahlásila policii manželka.

Pohřešovaný muž je 168 až 178 centimetrů vysoký, hubené postavy, má modrozelené oči a krátké hnědé vlasy. Mezi spodním rtem a bradou má pruh vousů do zrzava, v každém uchu nosí pár náušnic za stříbrného kovu. Na sobě měl mít podle policie mikinu modré barvy, modré rifle, černou prošívanou bundu a bílé nebo zelené boty.

„Informace o pohřešovaném muži přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158," dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po čtyřicetiletém muži pátrá policie. Nepřišel domu ani do práce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.