Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Z auta měl za jízdy vypadnout muž. Řidička mu nepomohla a ujela

V Ledenicích na Českobudějovicku měl za jízdy z automobilu vypadnout člověk. Událost prošetřují jihočeští policisté a hledají případné svědky události. Řidička vozidla z místa nehody ujela a dotyčnému pomoc neposkytla.

Událost vyšetřují dopravní policisté z Českých Budějovic. Nehoda se stala 27. listopadu okolo 3:50 hodin ráno v Ledenicích. 

„Na silnici II. třídy číslo 157 na kruhovém ojbezdu ulic Budějovická, Trocnovská, Náměstí a Mysletísnká  jelo vozidlo značky VW Multivan, které řídila žena. Vozidlo mělo jet v protisměru od ulice Mysletínská od baru Ferrari směrem do ulice Budějovická. Na místě vyústění do ulice Budějovická měl ze zadní části vozidla vypadnout spolujezdec. Řidička z místa nehody ujela, aniž by mu poskytla pomoc. Poškozený byl při této události zraněn,“ sdělila policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová

Policisté proto žádají případné svědky, aby se obrátili na linky 974 226 588 či 158. Podle Schwarzové potřebují vyšetřovatelé vědět, zda muž vypadl z jedoucího vozidla či vozidlo v inkriminovanou dobu stálo na místě.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky nehoda, česko, jižní čechy, ledenice, auto, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z auta měl za jízdy vypadnout muž. Řidička mu nepomohla a ujela  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.