Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie zná totožnost ženy, kterou srazil u Tábora vlak

, aktualizováno 20. března 2023, 21:17

Policie pátrala po totožnosti ženy, která zemřela dnes před polednem v Táboře poté, co ji srazil vlak. Kriminalisté zveřejnili prsten a klíče, které měla u sebe, a žádali veřejnost o pomoc s identifikací. V pondělí večer policie informovala, že už ví, o koho se jedná.

K nehodě došlo v 11 hodin dopoledne nedaleko zastávky Čápův Dvůr v Táboře. Ženu srazil rychlík jedoucí z Českých Budějovic do Prahy. Policejní mluvčí Martina Joklová uvedla, že zatím není jasné, jestli šlo o sebevraždu nebo nešťastnou událost. „Přesnou příčinou této tragické události se zabývají táborští kriminalisté,“ řekla.

U Tábora dnes před polednem srazil vlak člověka, který na místě zemřel

U Tábora dnes před polednem srazil vlak člověka, který na místě zemřel. Nehoda se stala poblíž zastávky Čápův Dvůr. Kvůli tragédii nejezdí vlaky na trase Praha - České Budějovice v úseku mezi Táborem a Planou nad Lužnicí.

Policii se zatím nepodařilo zjistit totožnost oběti a žádala o pomoc veřejnost. Má jít o ženu středního věku, drobné postavy, s tmavě hnědými vlasy. U sebe měla prsten z bílého kovu a klíče. „Pokud by někdo předměty, které měla žena při sobě, poznal, kontaktujte kriminalisty na lince 974 238 336, případně na tísňové lince 158,“ uzavřela Joklová. V pondělí později večer novináře informovala o tom, že policie už ví, o koho se jedná.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, Tábor, České Budějovice, krimi, vlak

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policiezná totožnost ženy, kterou srazil u Tábora vlak  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.