Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Svého otce téměř šest let ponižoval a fyzicky napadal. Agresorovi hrozí až osm let vězení

Dlouhodobé ponižování a fyzické napadání. Tomu měl téměř šest let čelit třiaosmdesátiletý senior. Dopouštět se na něm těchto zločinů měl jeho vlastní syn, kterému hrozí až osm let vězení.

Případem se policie zabývá od konce minulého roku. Podle zjištěných informací měl jednapadesátiletý muž z Prachaticka týrat svého třiaosmdesátiletého otce, a to zhruba od roku 2017. 

„Vytvářel mu ve společném obydlí nesnesitelné životní podmínky, měl mu vulgárně nadávat, ponižovat ho, omezovat ho v běžných denních či životních činnostech a zamezovat mu přístup do společných prostor v jejich společném obydlí. Navíc jeho jednání doprovázelo uplatňování moci a fyzické převahy, kdy se postupně jeho agrese vystupňovala až do fyzického napadení otce," popsala policejní mluvčí Martina Joklová.

Kriminalisté muže minulý týden zadrželi, obvinili ho z podezření ze spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a zároveň podali návrh na jeho vzetí do vazby. Ten soud akceptoval. Podle Joklové hrozí jednapadesátiletému muži vězení na dva roky až osm let.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, fyzické napadání, senior

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svého otce téměř šest let ponižoval a fyzicky napadal. Agresorovi hrozí až osm let vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.