Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Komplikace před novou sezonou. Jeden z hráčů Dynama má pozitivní test na koronavirus

Dynamo má dva dny před prvním ligovým utkáním problém. Páteční testování odhalilo pozitivní výsledek na koronavirus u jednoho z hráčů. A-tým tak okamžitě přerušil přípravu na zápas proti Slavii a v sobotu všichni dosud negativně testovaní hráči a členové realizačního týmu projdou dalším testováním.

„Po konzultaci s krajskou hygienickou stanicí byl na sobotní dopoledne nařízený další kontrolní odběr všech zainteresovaných osob a na základě výsledků tohoto testování bude rozhodnuto o tom, jak to bude s nedělním zápasem proti Slavii Praha,“ říká generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Klub podle pátečního vyjádření nebude poskytovat žádné další informace médiím.

Podobný problém řeší od pátku také hokejový Motor. I v hokejovém týmu se objevil další případ nemoci COVID-19. Pozitivně testovaný byl jeden z hráčů. Do karantény tak musí nastoupit celé mužstvo, včetně trenérů. Po dohodě s Krajskou hygienickou stanicí může tým za speciálních podmínek dál trénovat.

Ohodnoť článek

Foto Petr Tibitanzl

Štítky koronavirus, České Budějovice, Dynamo, fotbal, test, HC Dynamo Pardubice, COVID-19, HC Slavia Praha, Krajská hygienická stanice, Madeta Motor České Budějovice, Martin Vozábal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Komplikace před novou sezonou. Jeden z hráčů Dynama má pozitivní test na koronavirus  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.