Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamu v pondělí začíná zimní příprava. Chybět bude van Buren, Šulc i Matějka

Už v pondělí čeká fotbalisty Dynama návrat na zelený pažit. Po nezvykle krátké dovolené jim začíná zimní příprava. Před lednovým startem druhé poloviny sezony odehrají jediné přípravné utkání. Jihočechy čeká po Novém roce celkem jednadvacet ligových zápasů a dost možná také zápasy v MOL Cupu.

Jihočeši absolvují ani ne čtrnáctidenní přípravu v Českých Budějovicích. Přípravné utkání odehrají v neděli 10. ledna na Strahově proti pražské Spartě. Do jarní části sezony vstoupí v neděli 17. ledna v Ďolíčku proti Pardubicím a do konce ledna odehrají pak ještě další tři zápasy. Konkrétně doma s Příbramí a Teplicemi a venku v Uherském Hradišti.

Už teď je jisté, že trenér David Horejš nebude mít k dispozici několik hráčů, kteří byli na jihu Čech na hostování. Do Slavie se přes zimu vrátili Mick van Buren a do Plzně Pavel Šulc s Lukášem Matějkou.

„Klub tak pochopitelně jedná s hráči, kteří by mohli Dynamo jarní části sezony posílit. Někteří z nich by se mohlo v týmu objevit již na začátku přípravy,“ dodává PR manažer Dynama Aleš Storuha.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky České Budějovice, Dynamo, fotbal, Fortuna liga, SK Dynamo České Budějovice, Mick van Buren, Pavel Šulc, Lukáš Matějka, MOL Cup, AC Sparta Praha, FK Pardubice, 1. FK Příbram, FK Teplice, 1. FC Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamu v pondělí začíná zimní příprava. Chybět bude van Buren, Šulc i Matějka  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.