Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamo hlásí posilu na pozici brankáře. Přichází mládežnický reprezentant Dávid Šípoš

Budějcké Dynamo hlásí další posilu A-týmu. Brankařský kádr doplní Dávid Šípoš. Na jih Čech přichází ze slovenské Nitry, kde odchytal 61 zápasů. Na svém kontě má také sedm zápasů za reprezentaci do 21 let.

„Je pro nás hodně důležité, že máme vlastního kmenového hráče. Pro Davida je v Dynamu příležitost k osobnímu i kariérnímu růstu. Sportovní manažer Martin Vozábal pracoval na jeho příchodu velmi usilovně a jsme moc rádi, že to takto dopadlo,“ řekl k příchodu slovenského brankáře majitel klubu Vladimír Koubek.

Dvaadvacetiletý Šípoš pochází z Topolčan, odkud už v útlém věku přestoupil do zmíněné Nitry, kde se postupem času probojoval do pozice brankařské jedničky.

„Naskytla se příležitost získat kvalitního brankáře. Po odchodu Jardy Drobného jsme na tomto postu potřebovali posílit. Je to bývalý reprezentant do 21 let, o kterého byl zájem z české ligy i z dalších klubů a jsme rádi, že je v Budějovicích. Zareagovali jsme rychle a věříme, že je to trefa,“ doplnil sportovní manažer Martin Vozábal.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky České Budějovice, Dynamo, fotbal, Fortuna liga, Dávid Šípoš, SK Dynamo České Budějovice, Nitra, Česko, Martin Vozábal, Topoľčany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo hlásí posilu na pozici brankáře. Přichází mládežnický reprezentant Dávid Šípoš  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.