Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Odchovanec Dynama Matoušek míří po podpisu profesionální smlouvy na hostování do Táborska

Třiadvacetiletý Jakub Matoušek tento týden podepsal profesionální smlouvu se svým mateřským klubem. Odchovanec budějckého Dynama v uplynulých letech nastupoval za rezervní tým. V nadcházející sezoně by měl obléct dres druholigového Táborska, kam odchází na hostování.

Dynamo podepsalo s Táborskem memorandum o spolupráci

Ještě před startem sobotního přípravného zápasu mezi Dynamem České Budějovice a FC MAS Táborsko došlo mezi oběma kluby k podpisu memoranda o vzájemné spolupráci. To by mělo do budoucna zajistit úzkou spolupráci mezi dvěma největšími jihočeskými...

„Při podpisu smlouvy zazněla možnost jet také s A týmem Dynama na soustředění do Kaprunu, ale po společné konzultaci jsme společně došli k závěru, že pro mě bude nejlepší pokračovat v přípravě v Táborsku, kde se pomalu připravujeme na první ligové utkání proti Zbrojovce Brno,“ potvrdil Jakub Matoušek.

Za Táborsko v posledních dnech odehrál už několik přípravných utkání. „Nejvíc si cením gólu proti prvoligovým FK Teplicím. Beru to jako svojí dosavadní největší fotbalovou zkušenost, hrát proti prvoligovým hráčům a doufám, že budou tyto zkušenosti jen přibývat,“ dodává.


Jakub Matoušek při přípravném utkání proti Teplicím.

Profesionální smlouvu se svým mateřským klubem podepsal Matoušek tento týden za účasti nového majitele Dynama Vladimíra Koubka, sportovního manažera Martina Vozábala a svého agenta Zdeňka Machoně.

„Kubovi jsme nabídli profesionální smlouvu, protože svými výkony a přístupem si o to doslova řekl. Jde o ambiciozního kluka, u kterého bude důležité, jak zvládne přechod do profesionálního fotbalu. Upřednostníme v tuto chvíli hostování na úrovni FNL a budeme jeho vývoj sledovat,“ uzavřel po podpisu smlouvy Martin Vozábal.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto redakce, FK Teplice

Štítky České Budějovice, Dynamo, fotbal, Fortuna liga, Táborsko, Jakub Matoušek, SK Dynamo České Budějovice, okres Tábor, FK Teplice, FC Zbrojovka Brno, Kaprun, Martin Vozábal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odchovanec Dynama Matoušek míří po podpisu profesionální smlouvy na hostování do Táborska  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.