Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Druhý poločas byl kolotoč. Za bod jsme rádi, hodnotí Brandner zápas se Slavií

Po pěti zápasech nastoupil Patrik Brandner v základní sestavě českobudějovického Dynama. Šanci využil na výbornou a úvodní brankou přispěl k remíze s pražskou Slavií 2:2.

Ondřej Mihálik podržel míč, který posunul do rohu pokutového území. Tam si na přihrávku počkal Patrik Brandner, zachoval klid a střelou po zemi překonal brankáře Ondřeje Koláře. 

„Na zadní tyč jsem mířil. Sice mi to nesedlo přesně tak, jak jsem chtěl, ale mířil jsem tam,“ usmíval se po zápase Patrik Brandner. Ten včera významně přispěl k tomu, že fotbalisté Dynama zaskočili pražskou Slavii. Po prvním poločase Jihočeši dokonce vedli 2:0, nakonec získali bod za remízu 2:2. 

„Psychicky nás to určitě posunulo“

„První poločas jsme byli jednoznačně lepší, dali jsme dva hezké góly a vedli. Slavii jsme do ničeho nepustili. O přestávce jsme si řekli, že budeme hrát pořád stejně. Chtěli jsme zkusit dát třetí gól, to se nepovedlo. Dostali jsme branku a krátce potom další. Druhý poločas byl kolotoč a psychicky nás to určitě posunulo. Mohli jsme i prohrát, takže bod bereme a jsme za něj rádi,“ zhodnotil zápas.

Brandnera potěšilo i to, že se vrátil do základní sestavy. „Dlouho jsem nehrál a moc jsem se na to těšil. Jsme rád, že se to povedlo, ať už jde o gól nebo ten získaný bod. Měl jsem tam i další šanci, ale bál jsem se, abych netrefil brankáře do hlavy,“ přidal. 

Dynamo České Budějovice je po 12 odehraných zápasech na osmém místě se ziskem 15 bodů. V sobotu 30. října nastoupí od 15 hodin na hřišti Zlína. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky dynamo, české budějovice, fotbal, Patrik Brandner, SK Slavia Praha, HC Dynamo Pardubice, SK Dynamo České Budějovice, Ondřej Kolář, Ondřej Mihálik, kolotoč, FC Fastav Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhý poločas byl kolotoč. Za bod jsme rádi, hodnotí Brandner zápas se Slavií  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.