Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo vyzve v přípravě týmy z Maďarska, Polska či Ruska

V pondělí 3. ledna začne fotbalistům Dynama příprava na jarní část sezony. V druhé polovině měsíce Jihočeši odletí do Turecka, kde vyzvou polský tým Cracovia Krakov či maďarský Mezőkövesd.

Fotbalisté českobudějovického Dynama stráví nejdříve více než dva týdny v Česku, kde se zaměří na nabírání kondice. „Celý první týden čekají na fotbalisty Dynama vícefázové tréninkové jednotky,“ informoval mluvčí klubu Aleš Strouha

Poté mají Jihočeši na programu dva domácí zapasy, na Složišti vyzvou 12. ledna FC MAS Táborsko a 15. ledna 1. FK Příbram. Oba zápasy začínají v 11 hodin. 

Soustředění absolvují v Turecku

Ve středu 19. ledna tým odletí do tureckého Beleku, kde se bude připravovat 10 dnů. Dynamo tam odehraje celkem tři zápasy. Hned 21. ledna vyzve aktuálně šestý tým maďarské ligy Mezőkövesd-Zsóry SE, následně se českobudějovičtí fotbalisté střetnou s posledním týmem ruské ligy FK Chimki a poté je 28. ledna čeká zápas s Cracovií Krakov, která je nyní na devátém místě v polské nejvyšší soutěži.

„Chceme pro hráče maximální servis, takže i proto poletíme na soustředění do Turecka. Zároveň to znamená, že od hráčů budeme očekávat maximální výkony. Čekají nás tam podmínky na špičkové úrovni a pro hráče je skvělé, že změní prostředí a budou se chystat někde jinde. Jsem rád, že tam můžeme vyrazit na deset dní a sehrát tam tři kvalitní přípravné zápasy,“ sdělil sportovní ředitel klubu Tomáš Sivok.

Dynamo se do Česka vrátí 29. ledna a zbytek přípravy se bude chystat v domácím prostředí. První soutěžní zápas mají Jihočeši na programu 6. února, kdy doma přivítají Spartu Praha. 

Přípravné zápasy Dynama 

Středa 12. ledna: SK Dynamo ČB - FC MAS Táborsko (SCM Složiště, 11:00)
Sobota 15. ledna: SK Dynamo ČB - 1.FK Příbram (SCM Složiště, 11:00)
Pátek 21. ledna: SK Dynamo ČB - Mezőkövesd-Zsóry (Turecko)
Pondělí 24. ledna: SK Dynamo ČB - FK Chimki (Turecko)
Pátek 28. ledna: SK Dynamo ČB - Cracovia Krakov (Turecko)

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, budějovice, příprava, zápasy, SK Dynamo České Budějovice, Turecko, Rusko, Polsko, Maďarsko, fotbalista, KS Cracovia, Mezőkövesd, FC MAS Táborsko, 1. FK Příbram

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Dynamo vyzve v přípravě týmy z Maďarska, Polska či Ruska  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.