Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Táborsko posílil Karel Krejčí, který trénoval Plzeň i českou reprezentaci

Táborsko potvrdilo příchod významné trenérské posily. Včera podepsal s druholigovým klubem smlouvu Karel Krejčí, který v minulosti vedl například Plzeň či českou reprezentaci do 21 let a pracoval také jako asistent trenéra u národního týmu. Vykonávat bude funkci šéfa Sportovního centra mládeže (SCM).

Rodák z Karviné bude pomáhat s rozvíjením talentovaných fotbalistů. „Těším se do práce a vážím si toho, že jsme se s Táborskem rychle domluvili na spolupráci zajímavé pro obě strany. Není to otázkou peněz, ani délky smlouvy. Chybí mi denní fotbalová náplň, tenhle sport je pro mě v dobrém smyslu závislostí. Táborsko velmi dobře znám, oceňuji jeho dlouhodobou poctivou práci, velmi dobře se znám s lidmi v klubu,“ regoval Karel Krejčí.

Ten chce využít zkušenosti z předchozích angažmá. „Bude se jednat o kombinaci manažerské i trenérské a metodické činnosti. Nepřicházím předělávat systém výchovy Táborska,“ doplnil s tím, že za úkol bude mít za dodávat další názor a možná dílčí vylepšení na krátkodobé i dlouhodobé bázi.

Karel Krejčí
Pracoval jako asistent Pavla Vrby ve Viktorii Plzeň v letech 2011 až 2013, byl i jeho asistentem u české reprezentace. Téměř rok byl trenérem Plzně. Poté začal pracovat u mládežnických reprezentací, vedl tým do 20 i 21 let.

Krejčí se netají tím, že prioritou pro něj zůstává trénování. 

„V tomto směru jsem byl k vedení Táborska absolutně upřímný a velmi si cením férového přístupu z jejich strany. V zimě jsem řešil dvě konkrétní zahraniční nabídky, které z různých důvodů nedošly až k podpisu smlouvy. Uvidíme, co přinese budoucnost, nyní se těším na dennodenní práci v Táborsku,“ přidal. 

Ředitel FC MAS Táborsko Josef Holub ocenil přístup člena správní rady Ondřeje Dvořáka. Ten se totiž s Karlem Krejčím zná. „Požádal ho, aby nám předal svoje zkušenosti. Jsme přesvědčeni, že Karel Krejčí pomůže nejen našim hráčům, ale i trenérům,“ uvedl Holub.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC MAS Táborsko

Štítky fotbal, táborsko, jižní čechy, sport, přestupy, okres Tábor, Karel Krejčí, Plzeň, Josef Holub, FC Viktoria Plzeň, FC MAS Táborsko, Karviná, Pavel Vrba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko posílil Karel Krejčí, který trénoval Plzeň i českou reprezentaci  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.