Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ztratili jsme dva body. Tutovka jde na moji hlavu, mrzí Mihálika po remíze se Spartou

Na hřišti patřil mezi nejvýraznější hráče Dynama. Ondřej Mihálik předvedl proti Spartě povedený výkon, díky kterému navíc pomohl obrat o body soupeře Plzně v boji o titul. Remíza 0:0 ho ale mrzí, což platí i pro spálenou gólovou šanci z druhého poločasu.

I díky Ondřeji Mihálikovi Dynamo vstoupilo do jara povedeným výkonem. „Před zápasem bychom bod brali, teď jsem ale zklamaný,“ přiznal po sobotním utkání. 

„Za mě je to ztráta dvou bodů. Spartu jsme překvapili naším výkonem. První poločas byl vyrovnaný, v druhém jsme náš výkon ještě vylepšili,“ hodnotil fotbalista, který na jihu Čech hostuje z Plzně. 

„Stačilo trefit branku“

Mihálik měl na noze vyloženou příležitost na začátku druhého poločasu. Lukáš Skovajsa mu poslal přesný centr, Mihálik stál přímo před brankářem, ale míč nedokázal poslat do branky. 

„Měl jsem dát gól a bylo by vymalován. Netrefil jsem ten balon tak, jak jsem chtěl. Rozmýšlel jsem se, kam ho chci usměrnit, ale měl jsem se soustředit jen na to, abych ho trefil. Jde to na moji hlavu, stačilo trefit branku,“ popsal situaci ze 49. minuty.

Mihálik větral obranu Sparty společně s Michalem Škodou, který v přípravě nastřílel čtyři branky ve čtyřech zápasech. „Se Škoďákem se mi hraje super. Potvrzovali jsme to v přípravných zápasech. Můžeme být pro obranu soupeřů nepříjemní, za mě je ta spolupráce super,“ pochvaloval si Mihálik 

Příští zápas hraje Dynamo venku proti Hradci Králové. Podle Mihálika bude důležité se odrazit od výkonu se Spartou a potvrdit ho ve venkovním prostředí. 

Ohodnoť článek

Foto Petr Tibitanzl

Štítky fotbal, dynamo, mihálik, sparta, Ondřej Mihálik, AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice, FC Viktoria Plzeň, Česko, Lukáš Skovajsa, FC Hradec Králové, Michal Škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ztratili jsme dva body. Tutovka jde na moji hlavu, mrzí Mihálika po remíze se Spartou  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.