Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Brazilec Yuri se dohodl s Táborskem. Chytrý a technický hráč, hodnotí posilu trenér

Posilu do ofenzivy získalo druholigové Táborsko. Z Estonska přichází na jih Čech čtyřiadvacetiletý Brazilec Yuri Lellis, kterého klub v uplynulých týdnech testoval. Fotbalista podepsal smlouvu do června roku 2023.

Yuri odehrál za Táborsko několik přípravných utkání. Na testech uspěl a klub posilu z Brazílie potvrdil dnes dopoledne. „Je to velice chytrý a technický hráč, který umí dát finální přihrávku. Je také schopen i sám akci zakončit. V přípravě už nám to ukázal. Důležité je, že může hrát zprava, zleva i na pozici desítky. Podle mého názoru se jedná o zajímavého fotbalistu, který zpestří typologii našich hráčů,“ věří trenér Táborska Sergejs Gulubevs.

Brazilec podepsal smlouvu do června roku 2023. Do Evropy přišel v roce 2018 a první zkušenosti sbíral v Pobaltí, kde hrál za kluby z Lotyšska a Estonska. Ve druhé zmíněné zemi působil ve druhé a třetí lize. Na jih Čech přestoupil z klubu Ida-Virumaa FC Alliance.

Posily pro Táborsko. Přichází stoper Mezera a navrátilec Liepa

FC MAS Táborsko dál posiluje. Do klubu přichází urostlý stoper Jiří Mezera, který naposledy působil v Příbrami. Jihočeši se zároveň dohodli na smlouvě s lotyšským fotbalistou Kristapsem Liepou. Ten už u Jordánu jednou působil.

Táborsko před začátkem jara posiluje. Klub získal například obránce Jiřího Mezeru, který působil v Příbrami, či navrátilce Kristapse Liepu z Lotyšska. Na přelomu února klub přivedl Luku Robakidze z Gruzie a útočníka Jana Macha, jenž nastřílel na jaře devět branek ve třetí lize za Králův Dvůr. 

Tým ale také několik jmen opustilo. Jiří Boula se vrátil z hostování do Ostravy, Portugalec Rafael Miranda odešel za exotickým angažmá do Ománu a Marka Ichu získala Slavia Praha. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC MAS Táborsko

Štítky yuri, táborsko, fotbal, přestupy, okres Tábor, Estonsko, Česko, Lotyšsko, Brazílie, Evropa, trenér, Jan Mach, Gruzie, Baltské státy

Brazilec Yuri se dohodl s Táborskem. Chytrý a technický hráč, hodnotí posilu trenér  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.