Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Martin Vozábal se vrací do fotbalového dění. Stal se ředitelem Táborska

Fotbalové Táborsko získalo zvučnou posilu do svých řad. Výkonným ředitelem klubu se stal Martin Vozábal, který se do fotbalového prostředí vrací po několikaměsíční pauze. Zkušený manažer působil devět let v českobudějovickém Dynamu.

O příchodu nového ředitele informovalo Táborsko na svém webu. Dvaačtyřicetiletý Martin Vozábal se po dlouholetém působení v Českých Budějovicích vrací domů. Je odchovancem táborského fotbalu a v žákovské kategorii hrál za TJ VS Tábor, což je jeden z předchůdců současného klubu. Ve městě navíc žijí jeho rodiče.

„V roce 1993 jsem odešel z Tábora na střední školu do Budějovic, kde jsem začal hrát fotbal za Dynamo,“ zavzpomínal Martin Vozábal, který během profesionální kariéry nosil dres Dynama, Slavie Praha, Hradce Králové a řecké Škody Xanthi.

Změny ve vedení klubu Táborsko avizovalo před začátkem jarní části sezony, kdy klub potvrdil odchod dosavadního ředitele Josefa Holuba. „Jsem moc rád, že jsme se s Martinem dohodli. Martin má zkušenosti s řízením většího klubu s větším rozpočtem a více lidmi. Chceme využít jeho erudice, abychom klub pod jeho vedením ještě více posunuli,“ reagoval předseda správní rady klubu Ondřej Dvořák

Sportovní manažer fotbalového Dynama končí. Kdo Martina Vozábala nahradí?

Jihočech Martin Vozábal končí v pozici sportovního manažera fotbalového Dynama. O jeho konci jako první informoval Radiožurnál. Bližší okolnosti odchodu dvaačtyřicetiletý manažer nechtěl komentovat. V souvislosti s jeho koncem se mluví o možném...

Martin Vozábal v první řadě poděkoval svému předchůdci. „Za Pepou tady zůstala spousta práce, za kterou se sluší poděkovat. Příkladem může být modernizace sportovního areálu Soukeník. Nepřicházím jako spasitel. O Táborsku je totiž všeobecně známo, že je to dlouhodobě stabilizovaný klub, který dobře funguje. Město je výhodně situováno mezi Prahou a Českými Budějovicemi. Nabídka Táborska mě zaujala, vím, jaké jsou tu podmínky a možnosti, na novou výzvu se těším,“ vkázal Martin Vozábal, který vedl více než šest let českobudějovické Dynamo jako generální manažer. 

Chci se rychle poznat se všemi zaměstnanci a spolupracovníky. Mým krédem je, že nás práce všechny musí bavit. V klubu je nastavená určitá laťka, mým cílem je tuto úroveň udržet a posunout ji společnými silami o něco výše. Budu rád, když se nám to podaří, když za námi lidé uvidí kus práce,“ dodal. 

Táborsku se v nedávné době podařilo vrátit se do druhé nejvyšší soutěže a kromě sportovních úspěchů má za sebou jihočeský klub řadu zajímavých přestupů do nejvyšší soutěže. Modrobílý dres nosili Abdallah Sima, Modou N'Diaye či Marek Icha. Podařilo se také vylepšit sportovní infrastrukturu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Táborsko

Štítky fotbal, táborsko, Martin Vozábal, ředitel, okres Tábor, SK Dynamo České Budějovice, SK Slavia Praha, Josef Holub, FC Hradec Králové, Škoda Xanthi, Tábor, Abdallah Sima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vozábal se vrací do fotbalového dění. Stal se ředitelem Táborska  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.