Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Táborsko posílil mladík ze Švýcarska. Krátce po střídaní si připsal vítěznou trefu

Tři nesmírně důležité body si odvezlo druholigové Táborsko z Prostějova. Zápas rozhodl v závěru utkání devatenáctiletý fotbalista Anis Mrsic, který do klubu přišel před nedávnem. Na hřiště se Švýcar dostal mimo jiné díky marodce a pomohl Jihočechům k důležité výhře. V klubu je nově také Senegalec Mandione Thioub.

Táborsko před venkovním zápasem v Prostějově třikrát v řadě remizovalo a toužilo po třech bodech. To se nakonec podařilo, Prostějov doma padl 1:2. Vítěznou trefu si připsala nová posila Anis Mrsic. Devatenáctiletý švýcarský útočník měl původně nastupovat hlavně za výběr do 19 let. Včera ho ale trenér Sergejs Golubevs vzal na utkání s A týmem. Důvodem byla mimo jiné marodka. 

„Mrsic už trénuje s A týmem, a tak se zapojil do hry. Jeho gól nám moc pomohl. Na hřišti byl ale zatím pár minut, doufáme, že nyní prokáže kvalitu,“ řekl redakci výkonný ředitel klubu Martin Vozábal.

Mrsic v minulosti působil v mládežnických kategoriích klubů YF Juventus Zürich či Grasshopper Club Zürich. Táborsku ho doporučil Václav Pěchouček, bývalý český fotbalista, který právě ve Švýcarsku působí řadu let. 

Hráči z Afriky mají v Česku větší šanci než ve Francii. Rasismus řešíme, říká agent

Díky bohatým kontaktům se mu daří přivádět talentované fotbalisty z Afriky do Evropy. Místo předních francouzských klubů je ale nabízí českým týmům. Přesně to byla i cesta Abdallaha Simy, kterého zkušený manažer Daniel Chrysostome zastupuje. V...

Na soupisce Táborska se včera objevil také dvacetiletý Senegalce Mandione Thioub. Toho zastupuje agent Daniel Chrysostome, který se stará také o Abdallaha Simu, Cheicka Conde či Emmanuela Tolna. „Přiletěl před pár dny, takže na nějaká hodnocení je zatím brzo,“ vysvětlil Vozábal. 

Táborsko se díky včerejší výhře posunulo s 33 body na deváté místo druhé nejvyšší soutěže. V neděli 1. května doma hostí Ústí nad Labem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC MAS Táborsko

Štítky táborsko, fotbal, přestupy, posila, Švýcarsko, zápas, okres Tábor, 1. SK Prostějov, Martin Vozábal, Juventus FC, Grasshopper Club Zürich, FK Ústí nad Labem, Václav Pěchouček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko posílil mladík ze Švýcarska. Krátce po střídaní si připsal vítěznou trefu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.