Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tomáš Sivok jedná se Spartou. Byl by pravou rukou Rosického

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Sivok je blízko dalšímu angažmá. Po odchodu z pozice sportovního ředitele v českobudějovickém Dynamu jedná s pražskou Spartou, kde by spolupracoval s Tomášem Rosickým. Informoval o tom server iSport.cz.

Tomáš Sivok skončil jako sportovní ředitel jihočeského klubu letos v únoru. Další manažerské zkušenosti by mohl sbírat ve Spartě. Informoval o tom server iSport.cz. Podle něj by byl pravou rukou Tomáše Rosického. 

O návratu do Sparty se již v minulosti mluvilo a nyní je tento scénář blízko. Zdroje serveru iSport.cz tvrdí, že by bývalý hráč Dynama, Besiktase či Udine úzce spolupracoval se sportovním ředitelem Sparty, kterým je právě Rosický. Sivok by byl spojkou mezi letenskými kancelářemi a realizačním týmem i hráčskou kabinou, tvrdí portál. 

Sivok své ambice nastínil už během působení v Dynamu. Jako sportovní ředitel plánoval služební cesty do zahraničí, kde chtěl sbírat zkušenosti, zároveň pracoval s datovou analytikou. V oboru se chce vzdělávat a posouvat. 

„Rodák z Pelhřimova v nejbližších dnech podepíše smlouvu, čímž bude jeho nová role oficiálně stvrzena,“ uvádi iSport.cz.

Sivok v Turecku řeší příchod stopera. Chci sbírat zkušenosti v zahraničí, říká

V Turecku si užívá místní kuchyni, a zároveň dotahuje příchod nové posily. Sportovní ředitel českobudějovického Dynama Tomáš Sivok odletěl s týmem na soustředění do země, kde strávil velkou část své kariéry. V rozhovoru pro Budějckou Drbnu...

„Je složité se někam dostat, ale chci cestovat a vidět ta místa a procesy na vlastní oči a mluvit s lidmi. Ted jsem měl možnost jet se Slavií na mládežnický turnaj v akademii Legie Varšava, kde jsem mluvil s lidmi z klubu. Chtěl bych těch stáží zažít víc a přivést některé zkušenosti a prvky ze zahraničí k nám,“ řekl Tomáš Sivok mimo jiné v rozhovoru pro Budějckou Drbnu letos v lednu.

V únoru ale v Dynamu skončil. To doprovázely některé slovní přestřelky mezi ním a majitelem klubu Vladimírem Koubkem. Agendu bývalého sportovního ředitele má nyní na Střeleckém ostrově na starosti Milan Čadek.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, české budějovice, sparta, dynamo, Tomáš Sivok, AC Sparta Praha, Tomáš Rosický, SK Dynamo České Budějovice, Legia Warszawa, SK Slavia Praha, Udine

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Sivok jedná se Spartou. Byl by pravou rukou Rosického  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.