Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hůř už hrát nemůžeme, přiznal Hora po remíze s Libercem

Fotbalisté českobudějovického Dynama si z Liberce přivezli bod za remízu 1:1. Jihočeši nemohou být s výsledkem spokojeni, což si uvědomuje i záložník Jakub Hora. Ten po zápase neskrýval kritiku špatného výkonu celého týmu.

Zkušený záložník Jakub Hora se na pozápasové tiskové konferenci nevymlouval a přiznal, že Dynamo většinu času zaostávalo. „Prvních 10 až 15 minut jsme hráli dobře, drželi jsme míč a byli aktivní. Potom to od všech 11 hráčů byla obrovská tragédie. Ani nevím, co se stalo, že jsme se sesypali jako dmomeček z karet,“ řekl novinářům. 

Hora po 35. minutě řekl spoluhráčům, že je důležité nedostat druhý gól. To se Jihočechům podařilo a v závěru zápasu Dynamo vyrovnalo, když brankář Liberce neudržel míč, který si našel Lukáš Havel a skóroval. 

„Druhý poločas jsme alespoň bojovali. Úplně jednoduše jsme ale vyhráli jeden bod. Z naší strany to byla tragédie, díky bohu za ten bod. Může nám to ale jen pomoci, protože si myslím, že hůř už hrát nemůžeme,“ přiznal Hora. 

Rána v závěru. Slovan nevyužil řadu šancí, nakonec přišel proti Budějovicím o vítězství

Liberečtí fotbalisté se ve třetím kole utkali s Českými Budějovicemi. A i když byli celý zápas lepší, vedli brankou Van Burena a měli mnoho slibných příležitostí, nakonec mají jen bod. Hosté totiž v samém závěru po zaváhání brankáře Vliegena...

 

Ten zároveň vyzdvihnul střídající hráče v čele s Patrikem Hellebrandem, který stejně jako v minulém utkání oživil hru Jihočechů. Ti mají po čtyřech zápasech celkem pět bodů a v tabulce drží osmou příčku. Už v sobotu 27. srpna přijede na Střelecký ostrov Viktoria Plzeň. Zápas začíná v 16 hodin. 

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, liberec, fotbal, Jakub Hora, FC Slovan Liberec, HC Dynamo Pardubice, Lukáš Havel, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hůř už hrát nemůžeme, přiznal Hora po remíze s Libercem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.